خرید آبنبات چوبی

کاری که انجام می دهد این است که از کریستال شدن بیش از حد قندها جلوگیری می کند. کریستال‌های خرید آبنبات چوبی قند در طول فرآیند خنک‌سازی، تمایل به دگرگونی با یکدیگر دارند. چیزی که گاهی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد این است که قندها به هم چسبیده و یک توده ناهموار در آب نبات تشکیل می دهند. بنابراین به جای چسبیدن به هم، کریستال های شکر به دنبال کرم تارتار می گردند و به آن می چسبند. این یک قوام متعادل ایجاد می کند و به آب نبات استحکام بیشتری می بخشد که به شکل دهی کمک می کند.
تهیه تنتور یک پروژه گران قیمت است، و آب نبات، هر چند … برای همه کسانی که در مورد افزایش دمای رنگ می پرسند. از آنجایی که حاوی الکل نیست، هر حرارت بالای 172 درجه تا 200 می تواند برای بدن شما مضر باشد. با این حال، اگر از سرنگ مبتنی بر گلیسیرین استفاده می‌کنید، شکر مصرف می‌کنید و آن را به A می‌رسانید. دمای قند فوری این بدان معنی است که به یک ساقه سفت می رسد و در همان زمان سخت می شود.
انواع آبنبات چوبی
اگر در دستور پخت خود از آب نبات سفت زیاد استفاده می کنید، طعم آن نباید مشکلی داشته باشد. آب نبات سفت یکی از ساده ترین دسرها برای تهیه است، اما کمی زمان می برد. او بنیانگذار Baking Kneads است، وبلاگی که در آن نکات، دستور العمل ها و راهنماهایی را برای افرادی که در حال یادگیری پخت هستند به اشتراک می گذارد. در کودکی، او بیشتر دوران کودکی خود را به عنوان دختر یک نانوا در یک نانوایی محلی به یادگیری اصول پخت نان گذراند. 5.) مخلوط آب نبات سفت کنفی را در قالب های آب نباتی بریزید یا بریزید یا می توانید مستقیماً روی سینی بریزید و بگذارید به طور یکنواخت پخش شود و جا بیفتد.

دستور العمل های بیشتر برای درست کردن

در سال 1847، اختراع پرس آب نبات به تولیدکنندگان اجازه داد تا چندین انواع آبنبات های خارجی شکل و اندازه آب نبات را در یک زمان تولید کنند. در سال 1851، شیرینی‌پزها شروع به استفاده از یک تابه گردان بخارپز برای کمک به آبنبات چوبی خارجی جوشاندن شکر کردند. این تغییر به این معنی بود که آب نبات ساز مجبور نبود دائماً شکر در حال جوش را هم بزند. حرارت از سطح انواع آبنبات های خارجی تابه نیز به طور یکنواخت توزیع می انواع آبنبات خارجی شود و شکر کمتر می سوزد. این نوآوری ها به تنها یک یا دو نفر اجازه داد تا یک تجارت آب نبات انواع آبنبات خارجی موفق را اداره کنند. وقتی شربت تا دمای 50 درجه سانتی گراد خنک شد، می توانید شروع به هم زدن یا سوهان زدن کنید.
و به محض اینکه محلول شروع به گرم شدن کرد؟ لیسک نباید به داخل کاسه پخت نزدیک شود. قبل از لذت بردن از مخلوط شیرین شربت ذرت و آجیل، یک تکه بادام زمینی شکننده را بشکنید تا یک ترد رضایت بخش داشته باشید. معمولاً انواع مختلفی از آجیل برای شکنندگی استفاده می شود، مانند بادام زمینی، بادام و گردو.

دستور پخت آب نبات سخت

با افزودن خامه به مخلوط، حتی می توانید یک رویه کره ای مایع برای بستنی و سایر دسرها ایجاد کنید. نینا در ایزرلون آلمان زندگی می کند و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته تاریخ هنر است. او در حال حاضر به عنوان نویسنده آزاد در زمینه های مختلف فعالیت می کند. نینا هر روز که وقت دارد سعی می کند از ابتدا غذا بپزد و از آزمایش ادویه ها و مواد جدید و همچنین غافلگیری خانواده خود با کیک های جدید لذت می برد. وقتی همه چیز آماده شد، همانطور که انواع آبنبات چوبی توضیح داده شد ادامه دهید و از کاپ کیک های رنگارنگ خود لذت ببرید.

کره بادام زمینی شکلاتی گراهام

جدا کردم و داخل پودر قند ریختم و جدا داخل کاغذ روغنی پیچیدم و در یخچال نگه داشتم. نیمی از آن را در یک جعبه آب نبات منجمد کردم و برای کریسمس بیرون آوردم. مخلوط را به آرامی و با احتیاط داخل قالب های شیرینی دلخواه بریزید. اگر آبنبات چوبی درست می کنید، یک چوب را در هر آب نبات قرار دهید. اگر به خودی خود نمی ایستد، می توانید مقداری فویل آلومینیومی روی قالب قرار دهید و یک چوب در آن فرو کنید تا زمانی که آب نبات سفت می شود در جای خود بماند. وقتی مخلوط شکر به 300 درجه رسید، از روی حرارت بردارید.

آب نبات سفت کره ای

اگر دما بالاتر از Tg باشد، ساختار سخت و شیشه مانند Jolly Rancher به ماده ای نرم و لاستیکی تبدیل می شود. طعم اصلی Jolly Rancher هندوانه، سیب و سیم آتش بود. به زودی گیلاس، انواع آبنبات های خارجی پرتقال، نارنگی، لیمو، انگور، هلو، شیرین بیان سیاه و سیب ترش را معرفی کردند. طعم های فعلی شامل گیلاس، زغال اخته، انگور، سیب سبز و هندوانه است. در سال 2013، لیموها در یک کیسه حاوی لیمو کامل دوباره معرفی شدند. در سال 2015، Jolly Rancher یک کیسه واریته “Fruity Bash” را معرفی کرد که شامل توت فرنگی، تمشک، لیمو، پرتقال و آناناس بود.

دستور العمل های دسر بدون شکر که باید امتحان کنید

در زمان سلطنت لویی سیزدهم، راهبه های بندیکتین مورت سور لوینگ شروع به استفاده از آب جو و نیشکر برای تهیه شربت کردند و سپس آن را به آب نبات تبدیل کردند. فرانسوی ها در دوران سلطنت، انقلاب و جاه طلبی های امپراتوری ناپلئون از آن لذت می بردند. خواهران دسر را در دهه 1970 درست کردند، زمانی که دستور پخت خود را به قنادی شهر تحویل دادند. هنگامی که آب نبات به سطح پخت دلخواه شما رسید، می توانید طعم دهنده را به آب نبات اضافه کنید تا بتوانید از طعمی که مخصوص شماست لذت ببرید. از اینجا، می‌خواهید مخلوط را متوقف کنید، کمی صبر کنید تا آب نبات نرم شود و مرحله بعدی این است که برای اطمینان از کیفیت، آب نبات را در آب سرد بیندازید. قبل از اینکه بتوانید برای جلوگیری از وجود یک ماده خاص در آب نبات خود کار کنید، ابتدا باید ایده خوبی از دشواری درست کردن آب نبات خود داشته باشید.

به طور کلی، فولاد ضد زنگ تمام الزامات مربوط به سلامت، ایمنی و قابلیت اطمینان برای تولید میله های آب نبات سخت را برآورده می کند. شما می توانید قالب های آب نبات سخت را در الگوهای بسیاری پیدا کنید که برای ساختن قالب هایی با اشکال مختلف انواع آبنبات های خارجی طراحی شده اند. از طرف دیگر، قالب‌های آب نبات سخت سیلیکونی نسبتاً گران‌تر هستند، اما در ماشین ظرفشویی قابل شستشو هستند.
دیدن صفحه اصلی
ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید